Hit & Grow
Bevordering van teamontwikkeling doormiddel van impulsen

Teams moeten tegenwoordig vaker, sneller en zelfstandiger op interne of externe wijzigingen reageren. Sommige teams worden bovendien steeds groter en heterogener. Op elkaar en de omgeving in kunnen spelen wordt in deze context steeds belangrijker. De vaardigheden die hiervoor nodig zijn hebben wij samengevat in de Hit & Grow Teamontwikkeling.

Hit & Grow Teamontwikkeling is gebaseerd op de interventies waarmee wij teams effectief tot gemeenschappelijke oplossingen hebben verholpen die aansluiten bij hun context. De ervaring toont dat door op de kern in te zoomen in heel korte tijd veel bereikt kan worden. Wij werken graag volgens dit principe en transfereren de essentie van elke vaardigheid compact in de vorm van impulsen. Een positieve bijeffect is dat elke impuls hierdoor eenvoudig te combineren valt met de dagelijkse werkzaamheden. Elke impuls speelt in op datgene dat écht belangrijk is voor het team of het individuele functioneren van teamleden op dat moment. Dit maatwerk in combinatie met multimedia-impulsen, die aansluitend aan de impuls sessie gedeeld worden, maakt dat de aangedragen vaardigheiden direct vertaald kunnen worden naar de praktijk. Het resultaat is zowel individuele als ook collectieve groei binnen uw project en team.

Twee impulsen per jaar zijn vaak voldoende om de oplossingsvaardigheid binnen uw project en team te onderhouden, waardoor uw medewerkers snel en flexibel kunnen inspelen op veranderingen. Op basis van onze ervaring adviseren wij een jaarlijkse impuls-sessie waarmee de dingen waarop het team zich wil, of moet gaan focussen, afgestemd worden. Een tweede jaarlijkse impuls volgt op basis van de specifieke vaardigheid die, gegeven de situatie, de meeste aandacht nodig heeft.

Focus

Vertrouwen

Flexibiliteit

Empathie

Oplossingsgerichtheid

Offerte aanvragen

Uw contactpersoon

Alex Lanz

Alex Lanz

Change Mediator • Trainer

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!