Bevordering van het samen denken en doen en, vervolgens, een gezamenlijke realisatie van verandering. Aan dit doel committeren wij ons!

Alex Lanz

Oprichter LANZ ORGANISATIE ⊕ ADVIES BV

Lanz is een organisatieadviesbureau op het gebied van change management. Samen met professionals uit ons netwerk helpen wij onze opdrachtgevers snel en effectief op interne of externe wijzigingen te reageren. Onze kennis en methoden transfereren wij ook compact in de vorm van impulsen.

Ons uitgangspunt is dat het geheel meer is dan de som van de delen. Om dit te bereiken verbinden wij de persoonlijke invalshoeken tot een gemeenschappelijk concept dat vertrouwen en energie geeft. De doelmatige inzet van business mediation heeft zich hierin als een effectief en duurzaam medium bewezen. Het resultaat is gemeenschappelijke verandering op basis van beschikbare competenties en ressources.

De oprichter van het organisatieadviesbureau is Alex Lanz. Na zijn studie econometrie aan de Universiteit van Bologna heeft Alex Lanz bij PwC in Düsseldorf ondernemingen bij het optimaliseren van processen en reduceren van risico’s begeleid. Voor de oprichting van zijn onderneming in 2007 was hij verantwoordelijk voor de interne organisatie van een in Nederland gevestigde, internationaal gerichte handelsorganisatie en actief betrokken bij business development projecten. Parallel aan zijn ervaring op de zakelijke, harde kant van de onderneming heeft Alex Lanz zich verdiept in de zachte kant van de organisatie en post universitaire studies op het gebied van conflict- en change management als ook systemdesign gedaan. Afhankelijk van de probleemstelling wordt de nadruk meer op hard of zacht gelegd.

Alex Lanz is gecertificeerde business mediator van de Duitse beroepsvereniging voor mediators in het bedrijfsleven), leertrainer, partner van de Medius GmbH in Münster, gezelschap voor conflictmanagement en organisatie, en trainer van de opleidingen “conflictmanagement in organisaties” en “systemisch anti-agressie en deëscalatie training” aan de Academie van de Ruhruniversität Bochum.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!