Flexibiliteit

Wij worden steeds vaker geconfronteerd met situaties die wij van tevoren niet hadden kunnen bedenken en waarvoor er geen patentoplossingen zijn. Flexibiliteit zou in deze situaties goed van pas komen. Vaak ontbreekt het echter aan durf om buiten het boekje te gaan. Of er is gewoonweg angst voor de onzekerheid. Zonde, want in dit soort situaties zit veel potentieel voor verbetering en vernieuwing.

Doormiddel van deze impuls-sessie helpen wij uw team flexibiliteit te ontplooien. Hiervoor laten wij ze kennis maken met improvisatie. Tevens rijken wij handvatten aan waarmee de stabiliteit bevordert wordt. Want zonder stabiliteit is geen flexibiliteit.

Bijgaand een weergave van mogelijke onderwerpen die gedurende deze sessie aan de orde zouden kunnen komen:
_Zonder stabiliteit geen flexibiliteit (E & I)
_Interactie & Reflectie
_Flexibiliteit ervaren, improvisatie toepassen (I & R)
_De principe van de citroenboom (E & I)
_Randvoorwaarden voor stabiele flexibiliteit (I & R)

Elke impuls is een combinatie van evidentie (E), interactie (I) en reflectie (R).De input is een compacte weergave van de theorie. De interactie is de vertaling daarvan naar de praktijk, respectievelijk simulatie in de praktijk. De gemeenschappelijke ervaringen, die in deze context opgedaan worden, worden vervolgens kort gereflecteerd. De combinatie en de intensiteit van de elementen laat nieuwe perspectieven ontstaan, scherpt het bewustzijn aan en initieert een gemeenschappelijk proces dat zich in de praktijk voortzet.

Verdere Hit & Grow impulsen

Focus

Vertrouwen

Oplossingsgerichtheid

Empathie

Offerte aanvragen

Uw contactpersoon

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!